RANDEVU ALIN
N11 Ürün Fotoğraf Çekimi
9 Kasım 2022
N11 Ürün Fotoğraf Çekimi

SİZE ÖZEL N11 ÜRÜN ÇEKİMİ

N11 profesyonel ürün fotoğraf çekimi Türkiye’nin en popüler e ticaret alışveriş mağazalarından olan N11'de yüksek satış potansiyellerine ulaşmak isteyen herkesin yaptırması gereken konudur. Nihai tüketicilerin alışveriş kararını etkilemesi ve satış potansiyelini arttırması göz önüne alındığında başarılı fotoğraflar her zaman başarılı sayfaların önünü açan ilk unsur olmaktadır. Bu noktada N11 de mağazanız varsa ve satış potansiyelinizi maksimuma çıkarmak istiyorsanız profesyonel destek almanızda fayda vardır. Ürün Çekim Atölyesi N11 de yer alan alışveriş sayfanız için ürün fotoğraf çekimi yapmaktadır ve kurum olarak N11 ile direk bir bağlantımız bulunmamaktadır.

N11 ÜRÜN FOTOĞRAF ÇEKİMİ HANGİ KRİTERLERE GÖRE & NASIL YAPILIR?

Eticaret sitesi olan N11 de sitenin bazı temel dinamikleri vardır. Bu dinamiklerin bozulmaması için yüklenecek olan fotoğraflar için de bazı kriterler oluşturulmuştur. Ürün çekimi esnasında bu kriterleri göz önüne almak faydalı sonuçlar doğuracaktır. Temel şart ürün fotoğrafların çok ufak ya da çok büyük olmaması yönündedir. Özellikle çözünürlükleri yüksek ve net çekilen fotoğraflar algıda seçiciliği arttıracaktır. Fotoğraf karesine bakıldığı zaman karenin %80 ini kaplaması gereken ürünün müşteri adayını en iyi ve doğru şekilde etki altına alabilmesi için muhakkak ki pozlama açısını ve görsel sunumunu iyi bilen bir fotoğrafçıdan profesyonel destek almak işinizi çok kolaylaştıracaktır. N11 satış sayfasında ürün ekleme alanına 12 adet fotoğraf ekleme hakkının tanınması da ürün hakkında daha çok detaya inme şansını bizlere vermektedir.N11 alışveriş sayfası Minimum 166 x 166 piksele sahip olan ve en çok 2 MB boyutuna sahip olan fotoğraflara onay vermektedir. Ne kadar çok detay ve zengin içerik ekler isek potansiyel müşteri adaylarımızı o derece etkileme şansına sahip olmaktayız. Son aşamada geriye doğru ölçü - açı ve ışıkta çekilen fotoğrafların N11 Sitesine uygun boyutta ve ölçüde yükleme işlemi kalacaktır.

N11 Türkiye’nin en popüler alışveriş sayfaları arasında yer almaktadır ve N11 Ürün fotoğraf çekimleri kullanıcılara daha albenisi olan fotoğraflar sunmanızı sağlamaktadır. Bu noktada temel fotoğraf bilgilerini ve nihai tüketicilerin algısını etkileyen unsurları bilmek son derece yararlıdır. Fotoğraf kalitesi müşteriyi etkileyen en temel unsurdur. Ürün Çekim Atölyesi sizlere profesyonel N11 fotoğraf çekim hizmetini sunmak için işini seven ortama, ekip arkadaşlarına ve profesyonel fotoğrafçılara sahiptir.

N11 ÜRÜN FOTOĞRAFÇILIĞINDA DOĞRU IŞIK VE DOĞRU RENK NEDEN NASIL SAĞLANIR?

N11 ÜRÜN ÇEKİMİNDE KULLANILACAK ARKA FON VE IŞIK NASIL OLMALIDIR?

Genel anlamda E-ticaret ürün fotoğrafçılığında kullanılan ve ürünü asıl öne çıkaran arka plan rengi beyaz renk olmaktadır. Ürüne bakmakta olan potansiyel müşteri adayı beyaz zemin üzerinde çekimi yapılmış ürünleri oldukça net şekilde görmektedir. Ürünün anlaşılabilir olması satışa dönme olasılığını yükseltecektir. Çünkü ürünün detaylarını ayrıntılı veren, tüketicilerin ürünü derinlemesine incelemesine olanak tanıyan çoğu renkle de uyum sağlayan beyaz renk her zaman başarılı bir arka zemin rengi olmaktadır. Eğer N11 ürün çekimi yapılanürünün rengi açıksa bu noktada daha farklı ürünle tezat oluşturan farklı arka planlar kullanılabilir. Ürün fotoğraflarınıza bakan potansiyel müşterilerinizin gözlerinin yorulmaması ve ürün renginin tam eksiksiz ve doğru şekilde aktarımının sağlanması için deneyimli ve profesyonel fotoğrafçılarımız kullandıkları ekipmanlar sayesinde fotoğrafta yer alması gereken gölge ve ışık ayarlarını titizlikle yapmaktadır. Özellikle Fotoğrafta alan derinliği konusu en önem verilmesi gereken konudur. Alan derinliğini sağlamak ve net bir ürün fotoğrafı ortaya koymak için diyafram ayarları yapılmalı geniş bir odak aralığına sahip olunmalıdır.

Özellikle fotoğraf çekimleri sonrası yapılacak olan ışığa ve ürüne uygun doğru rötuşlar da önem arz etmektedir. Renk şeması ve daha sonra yapılacak ve marka değerinizi yansıtacak doğru rötuşlamalar sizin için iyi bir referans oluşturacaktır.

ÜRÜNÜNÜZÜ HER AÇIDAN GÖSTERİN, TÜKETİCİYİ ETKİ ALTINA ALIN

N11’de sizinle aynı sektörde yer alan rakiplerinizin arasından sıyrılmak, daha fazla ilgi çekmek ve müşteriler tarafından tercih olmanız için ürünlerinizin detaylı ve çok yönlü çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Hedef kitlenin satın alma kararını etkileyecek ürünün önden yandan ve üst açıdan detaylı fotoğraflarını her açıdan çekiyoruz. Yüksek çözünürlükte ve kalitede çekilen profesyonel ürün fotoğraflarına sahip olmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Ürün Çekim Atölyesi birden fazla sayıda kullandığı dijital kamera sayesinde yüksek çözünürlükte ve yüksek kalitede N11 ürün fotoğraf çekimlerinizi yerine getirir.

N11 PROFESYONEL ÜRÜN FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ FİYATLARI

N11 Sayfası için profesyonel şekilde çekimi yapılacak ürün fotoğrafları için fiyatlandırma bazı kriterlere göre değişkenlik göstermektedir. Ürün sayısına ve stüdyo vb. şartlara bağlı olarak değişen fiyatlar için iletişim numaramızdan bizleri arayabilir ya da mail adresimize mail atarak bizlerden randevu talep edebilirsiniz. Bu noktada N11 de yer alan alışveriş mağazanız için sizlere profesyonel ürün fotoğraf çekimi konusundaekip ve ekipmanlarımız ile destek olmaya hazır durumdayız.

Ürün Çekim Atölyesi olarak yaptığımız N11 ürün çekimlerinde doğru renk ve ışığın yanında ürüne uygun doğru arka plan ve gölgelendirmelere dikkat ediyoruz. Çözünürlüğü yüksek göz yormayan, rengi ve arka plana uygun ürün fotoğraflarının profesyonel çekimlerini yapıyoruz.

Konuşan Fotoğraflar İçin Bizimle İletişime Geçin!

Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (1)
isim
akepinofowe
1 Mart 2023, 00:59
Apuvaukoq Azopar uvd.vjcd.uruncekimi.org.emo.sw http://slkjfdf.net/
En Çok Okunan Yazılar